Laster inn...

Spørsmål

Dersom du har spørsmål om noe, kan det hende at vi allerede har besvart spørsmålet ditt her. Se under for ulike spørsmål og klikk på spørsmålet for å se svaret fra oss. Dersom du ikke finner svar på spørsmålet ditt her, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

NETTSIDER

Absolutt! Alle nettløsninger og nettbutikker vi utvikler vil alltid lages responsivt. Det vil si at vi utvikler sidene til å se like godt ut både på vanlig datamaskin, smarttelefon og nettbrett. Det er viktig for oss at man tilpasser nettløsningene til alle typer enheter, da konsumet av internett foregår på langt flere enheter enn kun datamaskiner i dag.

Gjerne! Dersom du ikke ønsker å oppdatere nettsidene eller butikken din selv, kan vi selvfølgelig være behjelpelige med dette gjennom en serviceavtale.

Dersom du lar oss ta oss av oppsett av ditt domenenavn og webområde, vil du også få tilgang til dine egne e-post adresser. Du kan da velge selv hvilke e-post adresser du ønsker (For eksempel ola@nordmann.no). Vi hjelper deg gjerne med å sette opp dine e-post adresser også.

Merk at prisen varierer på hvor mange e-post adresser du ønsker. Normalt medfølger det 5 e-post adresser på ditt domenenavn, men dette kan utvides etter ønske.

Et domenenavn er din adresse på internett, for eksempel www.briskonsult.no. Et domenenavn kan ende på .no, .com, .net og så videre. For å kunne ha ditt eget nettsted er du avhengig av å ha et domenenavn slik at besøkende kan nå nettstedet ditt. Et domenenavn i seg selv er heller ikke nok for å kunne nås på internett. Man må ha et webområde tilknyttet domenenavnet hvor man kan lagre filer. For enkelhetens skyld kan vi kalle et webområde for en harddisk, og domenenavnet for maskinen.

Sammen med ditt webhotell vil du også få tilgang til dine egne e-post adresser tilknyttet domenenavnet. Du kan da velge selv hvilke e-post adresser du ønsker (For eksempel ola@nordmann.no). Vi hjelper deg gjerne med å sette opp dine e-post adresser også.

Dersom du ikke allerede har et domenenavn og et webområde fra før av, kan vi være behjelpelige med å sette opp dette. Pris på dette varierer ut i fra hvor mye lagringsplass du ønsker og hvilket domenenavn du vil ha. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Det er vanskelig for oss å forutse på forhånd. Det hele avhenger av hvilke funksjoner du ønsker på ditt nettsted. Jo mer funksjonalitet du ønsker, jo lenger er utviklingstiden. Vi vil selvfølgelig oppgi antatt utviklingstid på prosjektet før vi starter arbeidet.

Når vi utvikler din nettløsning vil vi benytte oss av den aller siste teknologien både for brukervennlighet og sikkerhet. Dersom du velger å ha en egen publiseringsløsning, vil vi benytte oss av den siste versjonen av WordPress som er tilgjengelig. Deretter vil vi tilpasse WordPress installasjonen på ditt område. Merk at en mySQL database kreves for å benytte seg av WordPress.

For videre utvikling benytter vi for det meste Javascript, jQuery, PHP og HTML. Dette er alle standardiserte programmeringspråk på internett, noe som gjør utviklingen og tilpassingen svært fleksibelt.

NETTBUTIKK

Det er helt opp til deg! Vi kan sette opp den betalingsløsningen du ønsker. Det mest populære alternativet er å sette opp en betalingsløsning mot PayPal slik at dine kunder kan betale i nettbutikken din med både kredittkort og sin egen PayPal -konto.

Selvfølgelig er det også mulig å ha egen betalingsløsning med kredittkort direkte i din nettbutikk, men dette vil gi deg ytterligere kostnader da alle transaksjoner må krypteres og teknologien må være tilgjengelig på nettstedet ditt. Dersom du velger PayPal -løsningen vil alle data om dine kunder krypteres trygt og sikkert hos PayPal og ikke på ditt nettsted.

Uansett hva du velger av betalingsløsning, vil alle data være 100% trygt og sikkert både for kunden og deg som innehaver av nettbutikken. Ta kontakt med oss for mer informasjon eller en uforpliktende prat.

Selvsagt! Vi skreddersyr alle våre nettbutikker etter kundens ønsker. Er du usikker på hvordan du vil at nettbutikken din skal se ut, hjelper vi deg selvsagt med dette også.

Å starte nettbutikk er enklere enn du tror. Det eneste du trenger er et produkt å selge. Har du det, trenger du bare kontakt oss så hjelper vi deg fra A til Å.

WooCommerce er verdens mest populære løsning for nettbutikker mot WordPress, og er selve motoren i nettbutikken din. Løsningen er meget fleksibel for tilpassing som gjør at vi kan enkelt tilpasse nettbutikken din og WooCommerce helt etter dine ønsker.

DIVERSE

Vi hjelper deg gjerne med utforming av diverse design. Trenger du en logo, visittkort eller en presentasjon kan vi bistå deg med å utforme dette. Vi gjør arbeid innenfor alt rundt grafisk design. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.