Laster inn...

Stikkord: design

Ny nettside

Vi er stolte av å presentere vår nye nettside!

Nettsiden er både en firmapresentasjon, portefølje og nyhetsblogg – og er selvsagt responsiv og søkemotoroptimalisert.
briskonsult.no er full av spennende funksjonalitet.

Velkommen til en rundtur på siden vår!

Har du lyst til å få laget en ny side eller pusse opp den gamle?

lifoforsikring.no

Lifo Forsikring AS er spesialister på forsikringsrådgiving til næring og privatkunder. De gjennomgår ditt forsikringsbehov gratis. De kan hjelpe deg med alt innen skadeforsikringer, personforsikringer, behandlings/helseforsikring og pensjonssparing. Lifo har lang erfaring innen forsikring, og opplever ofte at mange betaler for mye, eller har feil forsikringer som ikke dekker det de egentlig trenger.

Lifo Forsikring var på jakt etter representative nettsider og henvendte seg til BriS Konsult for hjelp. Gjennom et tett samarbeid ble resultatet slik Lifo Forsikring AS ønsket. Sidene ble basert på publiseringsverktøyet WordPress, slik at de selv kan enkelt oppdatere innholdet på sidene med få tastetrykk.

Gratulerer med nye hjemmesider!

heltinterior.no

På Tjøme på utsiden av Tønsberg har Helt Interiør åpnet butikk med smakfulle produkter til hus og hjem

Helt Interiør ønsket seg også en delikat og moderne nettbutikk. De ønsket også en løsning som er tilpasset sosiale medier, da dette er en aktiv del i markedsføringen. Vi leverte en løsning hvor nettbutikk og enklere markedsføring var i fokus. Den nye løsningen åpner for at kundene enkelt kan handle interiørartikler over nettet.

Helt Interiør legger enkelt ut nyheter og nye varer nettbutikken sin selv.